Sieradenworkshops bij jou thuis!

Sieradenworkshop dames

Een sieradenworkshop is een leuke activiteit om te doen met vriendinnen, zussen, collega's, buurvrouwen etc. De workshops vinden plaats in de regio Zutphen bij één van jullie thuis in de regio òf op een door jou geregelde locatie. De groep bestaat uit minimaal 6 personen.

Jij spreekt met Studio 47 een datum en tijdstip af. Vervolgens nodig je minimaal 5 gasten uit. Op de afgesproken datum neem ik zoveel mogelijk materialen en voorbeelden mee. Jij zorgt als gastvrouw voor koffie, thee en eventueel een drankje. Een sieradenworkshop duurt ca 2,5 tot 3 uur. Aan het eind van de sieradenworkshop gaat iedereen met één of meerdere (afhankelijk van de workshop) zelfgemaakte creaties naar huis!

!

Workshop Ibiza armbanden

Ibiza armbanden zijn helemaal hot! Je draagt ze met meerdere tegelijk, waardoor het een kleurrijk geheel vormt.

Tijdens de workshop "Ibiza armbanden" maak je vijf armbanden met verschillende knoop- en rijgtechnieken. Uiteraard kies jij zelf de kleuren en materialen uit die jij graag draagt. Je kunt er een heel rustig geheel van maken, een bonte mengelmoes van kleuren of iets daartussen in!

Kosten

De prijs van deze workshop is slechts € 25,00 per persoon ! Minimale deelname van 6 personen. Indien mijn reisafstand meer is dan 25 kilometer (totaal retour), dan breng ik reiskosten in rekening (€ 0,30 per kilometer). De sieradenworkshops zijn o.a. mogelijk in de regio Zutphen, Warnsveld, Eefde, Gorssel, Vorden, Brummen.

Meer informatie?

Wil je de workshop "Ibiza armbanden" reserveren of een vraag hierover stellen? Mail dan naar info@studio47.nl of bel Louise op 06-55944058.

Workshop Dubbele wikkelarmband maken

Een dubbele wikkelarmband in de stijl van de ontwerpster Chan Luu is een prachtig sieraad om je pols!

Tijdens de workshop "Dubbele wikkelarmband" maak je een armband die twee keer om je pols past. Uiteraard kies jij zelf de kleur van het  leerkoord en de glaskralen uit. 

Kosten

De prijs van deze workshop is slechts  € 25,00 per persoon! Dit is inclusief alle materialen. Minimale deelname van 6 personen.Indien mijn reisafstand meer is dan 25 kilometer (totaal retour), dan breng ik reiskosten in rekening (€ 0,30 per kilometer). De sieradenworkshops zijn o.a. mogelijk in de regio Zutphen, Warnsveld, Eefde, Gorssel, Vorden, Brummen.

Meer informatie?

Wil je de workshop "Dubbele wikkelarmband" reserveren of een vraag hierover stellen? Mail dan naar info@studio47.nl of bel Louise op 06-55944058.

Workshop Sieraden maken van aluminiumdraad

Aluminiumdraad is zeer licht van gewicht en buigzaam. Ideaal om prachtige sieraden mee te maken. Daarnaast is aluminiumdraad ook nog eens een hypoallergeen materiaal!

Tijdens de workshop "Sieraden maken van aluminiumdraad" maak je drie sieraden naar keuze. Er zijn veel voorbeelden aanwezig, bijvoorbeeld ringen, ketting(hangers), spelden (bijvoorbeeld voor op je omslagdoek), armbanden. Of wellicht heb je zelf wel een idee. Er is heel veel mogelijk! Uiteraard kies jij zelf de kleuren uit die jij mooi vindt. 

Kosten

De prijs van deze workshop is slechts € 25,00 per persoon! Minimale deelname van 6 personen. Indien mijn reisafstand meer is dan 25 kilometer (totaal retour), dan breng ik reiskosten in rekening (€ 0,30 per kilometer). De sieradenworkshops zijn o.a. mogelijk in de regio Zutphen, Warnsveld, Eefde, Gorssel, Vorden, Brummen.

Meer informatie?

Wil je de workshop "Sieraden maken van aluminiumdraad" reserveren of een vraag hierover stellen? Mail dan naar info@studio47.nl of bel Louise op 06-55944058.